Warning: Illegal string offset 'top' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 13 Warning: Illegal string offset 'btm' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 14 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 15 Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 16 Warning: Illegal string offset 'homepage' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 17 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 21

1er FÒRUM UNIVERSITAT-EMPRESA DE L’UPC-MANRESA

El Fòrum Universitat-Empresa de l’UPC-Manresa tindrà lloc el 26 de maig de 2016 i està organitzat per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.

Aquest esdeveniment, realitzat per primera vegada, pretén ser un punt de trobada per tal de reforçar els vincles entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i recent graduats). Les empreses i col·legis professionals poden participar tot oferint als estudiants la possibilitat de realització de pràctiques, Treball Final de Grau, formació específica o possible incorporació a les seves plantilles.

OBJECTIU

Pel que fa a les empreses i col·legis professionals, el fòrum els permetrà donar-se a conèixer, projectar la seva imatge, la seva activitat i posició en el mercat, entre els estudiants d’enginyeria que estan a punt d’inserir-se en el mercat laboral. Cal tenir present que aquests enginyers poden ocupar, en un futur immediat, càrrecs de rellevància en empreses que poden ser futures clientes de les participants al Fòrum. Alhora, les empreses i institucions podran conèixer l’oferta educativa de l’UPC-Manresa.

Pel que fa als/les estudiants/es i recent graduats/des, el contacte amb les empreses els representa una gran oportunitat per conèixer l’activitat de possibles empreses ocupadores i, en general, començar a donar resposta a les seves necessitats referents al seu futur professional. L’alumnat podrà conèixer la realitat empresarial i tindrà ocasió de cercar possibles convenis de cooperació educativa, pràctiques, propostes de Treball Final de Grau, a part d’orientació professional per a una millor preparació de cara a inserir-se al mercat laboral.

PARTICIPACIÓ PER PART DE LES EMPRESES

Les empreses-entitats participants disposaran:

– D’un stand (3×3 m) ubicada al pati de l’EPSEM.

– D’un espai per realitzar, si ho desitgen, una petita presentació corporativa (10 min). En cas d’estar interessats en aquesta opció, cal comunicar-ho prèviament a comunicacio@epsem.upc.edu abans del dia 24 de maig de 2016.

– D’un espai reduït en cas de necessitat per a trobades amb petits grups, entrevistes privades etc.

– Possibilitat de networking amb altres empreses-institucions.

– Qualsevol altre requeriment o petició cal formular-lo a comunicacio@epsem.upc.edu .

COST DE PARTICIPACIÓ:

La reserva de stand i d’espais té un cost de 100 euros. Contactar amb comunicacio@epsem.upc.edu per la inscripció

DATA, HORARI I LLOC:

Data: Dijous dia 26 de maig de 2015

Horari: 10:00-10:30 Rebuda i assignació d’espais per a les empreses-entitats
10:30-13:30 Desenvolupament de la jornada
13:30-14:00 Cloenda

El Fòrum es realitzarà al patí de l’EPSEM del campus UPC-Manresa

unnamed