Warning: Illegal string offset 'top' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 13 Warning: Illegal string offset 'btm' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 14 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 15 Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 16 Warning: Illegal string offset 'homepage' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 17 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 21

En l’actualitat gairebé tot passa per internet, una eina que s’ha convertit en un dels mitjans per excel·lència per a qualsevol tipus de procés.

Cada any més consumidors trien internet per buscar informació sobre les compres que faran, és un procés imparable.

Això és així en gairebé tots els camps, inclòs l’empresarial. L’usuari actual és més independent que els clients tradicionals, està millor format, busca informació, compara productes i, generalment, es mou a través d’internet.

Tenint en compte això, ¿quina imatge pot donar una empresa que no té pàgina web o que té una pàgina web obsoleta i no actualitzada? Quines possibilitats té de posicionar-se en un mercat? És més, en el teu paper de consumidor, ¿et fiaries d’una empresa que no ho fes?

Per això resulta fonamental desenvolupar estratègies orientades a aquest àmbit i tractar de treure el màxim partit als avantatges del màrqueting digital. Són moltes més de les que estàs pensant!

Avantatges del màrqueting digital:

1. És 100% mesurable. Podem tenir una idea dels resultats en temps real i de forma molt ràpida.
2. És totalment “pivotable”. Com analitzem els resultats en temps real, podem ajustar i millorar la campanya sense necessitat d’esperar que finalitzi.
3. És flexible i dinàmic. La capacitat de prova i error fa que aquest tipus de màrqueting sigui molt dinàmic.
4. És més econòmic. Més econòmic que els costos d’inversió que suposaria una campanya en els mitjans de comunicació tradicionals.
5. Millor segmentació. Amb el Màrqueting on-line podem triar exactament a què públic objectiu ens volem dirigir.
6. Permet crear branding. El que fem al web són actius que permetran que el nostre usuari ens recordi.
7. Permet crear una comunitat. Converteix els teus clients en part de la teva comunitat i fidelitza’ls
8. És omnipresent i permanent. És important ser dinàmic, tot el que oferim es queda al web. Amb internet les fronteres es perden i permet estar a tot arreu.

El Màrqueting Online serveix per a tot tipus d’empresa, grans o petites.

marmolista

marmolista


 

La Federació Catalana de la Pedra ha posat en marxa un servei de desenvolupament web gratuït per a tots els seus associats, per dotar les empreses del sector de la pedra natural de Catalunya; marbristes, pedreres, magatzems, etc., d’una pàgina web moderna, funcional, desenvolupada emprant la més avançada tecnologia per posicionar-se en els cercadors com Goolgle.

A més des de la Federació i si aquestes interessat us crearem una estratègia online a mida per la vostra empresa:

 Establint el vostre nínxol de mercat i el vostre client objectiu.

 Seleccionar els mitjans a internet on tindreu presència.

 Definint l’estratègia de comunicació amb els vostres clients, i potencials clients.

 Creant campanyes de Màrqueting on-line a mida per obtenir MES VENDES.

Si estàs interessat en tenir una nova web o renovar el web actual, contacte amb la Federació.