Warning: Illegal string offset 'top' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 13 Warning: Illegal string offset 'btm' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 14 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 15 Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 16 Warning: Illegal string offset 'homepage' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 17 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 21

El passat dia 20 de setembre es va celebrar al Consell Comarcal de les Garrigues (Lleida) l’acte de presentació dels estudis de Cicle de Formació de Grau Mitjà en Pedra Natural. L’acte de presentació el va organitzar el Departament d’Ensenyament i va convidar al mateix a les empreses de pedra natural de Lleida.

Durant l’acte es va presentar els estudis de Cicle de Formació de Grau Mitjà en Pedra Natural que es realitzaran en modalitat d’estudis Dual, amb una durada total de 2000 hores. La modalitat de formació professional Dual integra la formació dels alumnes a les aules amb 1000 hores de pràctiques en empresa.

Totes les empreses interessades en poder formar noves generacions de treballadors del sector de la pedra, podran adherir-se al conveni signat entre la Federació Catalana de la Pedra i el Departament d’Enseyament. S’han matriculat 14 estudiants per a la primera edició del Cicle de Formació de Grau Mitjà en Pedra Natural, el cicle de formació recull tots els oficis vinculats al sector de la pedra natural, des de l’extracció en pedrera, tall i processament de pedra natural en fàbrica , treballs de pedra picada, tall i processat en taller de marbre, treballs de col·locació i restauració de pedra natural.

La formació teòrica d’aquest nou Cicle de Formació en Pedra Natural es desenvoluparà a l’Institut d’Educació Secundària Mollerussa, situat a la població de Mollerussa, Lleida.

Les empreses interessades a acollir estudiants en pràctiques del nou cicle de formació en Pedra Natural, poden posar-se en contacte amb la Federació Catalana de la Pedra per a més informació i requisits per a l’adhesió al conveni de col·laboració formativa.

Dades de contacte de la Federació:
Telf: 932530313
E-mail: info@pedracat.com