El IES Mollerussa iniciarà al mes de setembre el nou Grau Mig de Formació Professional en Tècnic de Pedra Natural pel curs 2017/18 a la població de Mollerussa (Lleida).

Aquesta formació serà impartida per personal docent de l’Institut de Mollerussa i també per 2 professors especialistes en pedra natural que seràn sel·leccionats per l’IES Mollerussa entre diferents professionals interessats i amb les capacitacions i aptituts per poder transferir el seu coneixement als estudiants i futurs treballadors del sector de la pedra natural que es formin a l’IES Mollerussa.

Els requeriments de temps que haurà de dedicar el professor especialista en pedra serà de 8 a 9 hores setmanals, l’horari d’impartició de les classes serà de tarde i l’IES Mollerussa formarà al professor especialista per tal de poder ajudarlo a preparar el material didàctic i portar les classes amb els alumnes.

La incorporació serà a partir del mes de setembre de 2017 i el contracte serà realitzat pel Departament d’Ensenyament i de duració d’1 any.

Els perfils de professors especialistes buscats son:

1 expert en treball amb pedra natural, experiència com a picapedrer, coneixements de pedra natural, manipulació de pedres al taller.
1 expert en treball marbrista, amb experiència amb el disc de tall, elaboració de peces de marbre, granit, aglomerats de quars i porcel·lànics, manipulació de taules i control de magatzem.

Si tens experiència en algun d’aquests perfil i t’agradaria poder dedicar unes hores a la setmana a la docència i poder ajudar a transmetre els teus coneixements a les noves generacions, pots contactar i enviar el teu Curriculum a:

Federació Catalana de la Pedra:
e-mail: cmoreno@pedracat.com
Telèfon: 93 253 03 13