Actualment la FCP agrupa a 65 empreses entre les diferents associacions membre que la formen. El nostre objectiu com a Federació es agrupar a totes les empreses del sector de la pedra de Catalunya.

Per aquest motiu, us demanem que us associeu a la Federació Catalana de la Pedra mitjançant una de les seves associacions membre d’acord amb l’activitat de la vostra empresa.

Associacions membre:

  • Associació Catalana de la Pedra Natural (ACPN).
  • Associació Catalana de Marbristes (ACM).
  • Associació Catalana de Magatzems de Pedra (ACMP).
  • Associació Catalana de Representants de la Pedra (ACRP).
  • Associació Amics de la Pedra.
  • Associació d’Exportadors Comerç Exterior (CE)

Empreses y elaboradors associats:

MARBRES CASTELL, S.A.

Activitat principal: és una empresa familiar dedicada a l’extracció de pedra d’Ulldecona o Crema Sénia. Ja l’any 1957 Josep Castell va obrir la primera pedrera i més tard els seus fills ampliaren la seva tasca amb la creació, el 1978, de MARBRES CASTELL, S.A., empresa dedicada a l’asserrat i treball de la pedra natural amb pedreres pròpies.

Crta. La Sénia, km.1 / 43550 ULLDECONA (Tarragona)
Telèfon: +34 977 720 670
Fax: +34 977 972 027
e-mail: info@marbrescastell.com

MARBRES HOMEDES, S.L.

Marbres Homedes es una empresa creada en 1958 para dar salida a un producto natural de gran calidad.
Se trata de una empresa familiar dedicada a la extracción, elaboración y distribución de la piedra de Ulldecona conocida y comercializada con los nombres de Ulldecona y Cénia. Poseemos cantera propia y somos la cuarta generación dedicada a dichos menesteres.

Crta. de Tortosa, km.1 / 43550 ULLDECONA (Tarragona)
Telèfon: +34 977 720 279
Fax: +34 977 721 215
e-mail: info@marbreshomedes.com

GERMANS BALAGUÉ, S.L.

Germans Balagué se fundó en 1985, cuatro generaciones les avalan. Es un empresa familiar dedicada al tratamiento de la piedra natural en todos sus campos, proporcionando soluciones integrales, desde la extracción en la cantera al suministro a pie de obra.
Desde sus inicios su reto ha sido invertir en tecnología para ofrecer un servicio y una profesionalidad sin igual a todos sus clientes, construyendo un futuro sólido.
Germans Balagué posee canteras propias en todo el territorio español, desde su sede en Juneda (Lleida), distribuye su producto para todo el mundo.

Crta. N-240, km. 74,1 / 25430 JUNEDA (Lleida)
Telèfon: +34 973 150 603
e-mail: info@germansbalague.com

CANTERAS DE LUCAS, S.L.

Som una empresa dedicada a l’extracció de pedra natural a Alcover des de l’any 1965. La nostre principal activitat és la comercialització de la pedra natural coneguda com a ‘PEDRA D’ALCOVER’.

Avda de Mont-Ral, 2 43460 Alcover (Tarragona)
Telèfon: +34 609 449 427
e-mail: canterasdelucas@correovia.com

 
MÁRMOLES Y GRANITOS TIJERAS, S.A.

MARMOLES Y GRANITOS TIJERAS, S.A., neix l’any 1926, com a taller d’elaboració de marbre, granit i d’altres pedres naturals. en la seva llarga història ha evolucionat constantment, adaptant-se en tot moment a les necessitats del mercat, éssent pionera en la comercialització de nous materials i de la seva instal·lació a obra.

A l’actualitat, amb l’experiència de milers d’obres realitzades i d’un equip professional altament qualificat, ofereix la màxima garantia en la realització de qualsevol projecte arquitectònic amb pedra natural

Monturiol s/n (Zona Industrial) 08110 MONTCADA I REIXAC (BARCELONA) – SPAIN
Telèfon: (+34) 935 648 150 – FAX: (+34) 935 644 056
e-mail: mgt@mgt.es

 
MARBRES BRUGUERA, S.L.

La nostra es una empresa familiar que te mes de 50 anys d’experiència en el sector, tot i que l’empresa es va fundar fa 20 anys. Els últims anys hem participat activament en el gremi de marbristes i la associació de la pedra natural de Catalunya.

Treballem amb la voluntat i la il·lusió de transformar les pedres, en productes elaborats i pensats per satisfer les necessitats de cada usuari.

Amb mes de 2000m2 d’instal·lacions i la tecnologia més avançada, treballem amb la millor gamma de materials nacionals i d’importació oferint el millor servei i la màxima qualitat. Disposem d’una amplia gamma de materials en stock, que ens permet  mostrar al client la majoria de productes en les seves partides reals.

Disposem de personal qualificat amb molts anys d’experiència en el sector i amb interès per treballar correctament. Ens esforcem dia a dia per tenir una personalitat pròpia amb professionalitat i serietat.

Els nostres clients habituals van des de particulars a constructors, botigues de cuines, arquitectes, promotors, decoradors, etc.

Els principals productes que treballem son cuines, escales, paviments, revestiments, façanes,  escultures, art funerari, plaques commemoratives, taulells de bany, banys complets de marbre, obra publica, etc.

 

C/Sogorb, 90 08560 MANLLEU  (BARCELONA)
Telèfon: (+34) 938 514 066
e-mail: marbresbruguera@gmail.com

 
PIEDRA NATURAL MARLAU, S.L.

Pedra Natural Marlau, dedicada a l’emmagatzematge i distribució de pedra natural, Silestone i Dekton a Catalunya.

Laura Puyo i la seva germana Marta recullen l’herència de l’empresa familiar fundada pels seus pares en 1994.

C/ Torrent de Terrades, 4 Gualba  (BARCELONA)
Telèfon: (+34) 938 471 901
e-mail: marlau@marlausl.com

 
PEDRERA MERY, S.L.
 
Empresa especialitzada en l’extracció de roca ornamental.

Ctra. de la Sènia, km 1 43550 Ulldecona (TARRAGONA)
Telèfon: (+34) 977 720 670 – Fax: (+34) 977 721 027

e-mail: info@marbrescastell.com

 
MÁRMOLES HERNÁNDEZ, S.L.
 
Tras tantos años de trabajo serio y eficaz, nos enorgullece decirte que contamos con miles de clientes satisfechos en todo el Baix Llobregat. Aquí puedes ver algunos de nuestros trabajos terminados.
 
En Mármoles Hernández encontrarás todo lo que necesitas. Disponemos de cientos de muestras, propuestas e ideas para que todos nuestros clientes siempre queden satisfechos. Aquí tienes una muestra de nuestros trabajos en fase de realización.

C/ Laureà Miró, 48, Sant Feliu de Llobregat -Barcelona-. CP: 08980
Telèfon: (+34) 936 661 328

e-mail: marmoleshernandez@gmail.com

 

 
PEDRA NATURAL PEVIARF, S.L.
 

Pedra Natural PEVIARF, SL és una empresa referent en l’ofici de picapedrer, situada a Vinaixa, a la comarca de Les Garrigues, fundada al 1991 per tres artesans amb molts anys d’ofici en el camp dels treballs amb pedra natural: Ramon Solanes Fibla (artesà), Agustín Bellón González (artesà) i Ferran Brunet Solanes (mestre picapedrer). PEVIARF és fruit del llegat dels avantpassats d’aquesta zona en els treballs artesanals amb pedra natural.

En un dels bressols de les pedreres de Catalunya -Vinaixa, Les Garrigues-, a PEVIARF treballem majoritàriament amb la pedra natural arenisca Floresta-Vinaixa, la pedra originària d´aquesta zona de Les Garrigues. Es tracta d’una pedra de color beig , molt compacta i de gra fi, de molt bon treballar. D’altra banda, per ajustar-nos al màxim a les demandes dels nostres clients també treballem altres tipus de pedra natural com la Gris Barcelona-Marró, Solsonès, Alcañiz, Sènia, Sant Vicenç,… i també diferents tipus de marbres i granets.

L’equip humà de PEVIARF treballa artesanalment la pedra natural i també compta amb la tecnologia més d’avantguarda per tallar minuciosament les grans peces de pedra natural. L’acabat de les obres es realitza sempre de manera artesanal, amb les eines del picapedrer, per donar un toc personalitzat a cada peça.

 

Partida de Vinyet, s/n 25440 VINAIXA (LLEIDA)
Telèfon: (+34) 973 175 541 Fax: (+34) 973 175 623

 

e-mail: info@peviarf.com

 

 
MARBRES VALL, S.L.
 

Marbres Vall Saclosa és una empresa amb una llarga trajectòria a Manresa, essent la continuació de quatre generacions dedicades sempre al món de la pedra, marbres i granits.Mabres Borges i Bienvenido Vall, tallers creats als anys 1875 i 1920, respectivament, que després de diferents etapes, han evolucionat cap a l’actual empresa, acumulant anys d’experiència, coneixement dels productes i mètodes industrials, passant del treball artesà a les actuals necessitats del mercat.

La nostra experiència i la feina ben feta ens avala.

c/ Saclosa, 27  08242 Manresa (BARCELONA)
Telèfon: (+34) 938 728 732 Fax: (+34) 938 750 787

e-mail: info@marbresvall.cat

 
MÁRMOLES PIMAR, S.L.
 

Mármoles Pimar, somos una empresa dedicada a la elaboración de Mármoles, piedras, granitos y silestones en todas sus formas, con una amplia trayectoria en el mercado de la Construcción.

Nuestra meta es poder atender todas las necesidades de nuestros clientes, desde los trabajos más artesanales, formas, molduras, texturas y materiales estandarizados como baldosas, plaquetas y suelos como también la materia prima de bloques o chapas ya sea de los materiales más conocidos como de los de nuestra exclusividad.

Disponemos de un amplio stock de materiales para facilitar su elección.

c/ Avila, 110 08018 Barcelona
Telèfon: (+34) 933 097 995

e-mail: marmolespimar@marmolespimar.com

 
INDUSTRIE TRANI RUIZ & PETRELLI, S.L.
 

Directamente desde las canteras de origen hasta nuestro cliente final.

– Ahorro de intermediaciones que mejoran la relación precio-calidad

– Mejora en la comprensión y trato del producto que requiere nuestro cliente

Almacén propio de clasificación y logística de nuestros productos Fabrica de elaboraciones propia que permite máximo control sobre los tiempos de entrega y servicio post-venta.

Equipo técnico muy cualificado para mediciones y seguimiento.

Equipo de instalación en obra: Flexible y adaptado a nuestro compromiso:

Nuestro objetivo en el sector de la piedra natural es claro: CLIENTE SASISFECHO

c/ Ronda Shimizu, 4 Nave 7 Pol. Ind. Can Torrella 08233 Vacarisses (BARCELONA)
Telèfon: (+34) 938 281 780 Fax: (+34) 938 281 781

e-mail: traniruiz@traniruiz.es

 
TALLER D’EN PICH
 

Taller d’en Pich és una empresa familiar que neix el 1986 a Les Franqueses del Vallès. Presentem la nostra primera col·lecció aquell mateix any, quan érem un taller especialitzat en l’elaboració de petits formats de pedra natural.

En l’actualitat, gràcies a la inversió contínua en nova maquinària i recursos humans, juntament amb el nostre compromís amb el medi ambient, la nostra organització ha evolucionat creativa i tecnològicament, essent un dels tallers més innovadors i sostenibles del mercat nacional.

Avui podem oferir tot tipus de solucions amb pedra natural i altres productes de grans formats com porcellànics, silestone, etc. per a projectes d’arquitectura i urbanisme. Disposem d’una àmplia gamma de materials, formats i textures i la il·lusió de sempre avançar i seguir buscant nous reptes.

Complementem l’elaboració pròpia amb la distribució de mobiliari de cuina i bany, electrodomèstics, paviments i revestiments ceràmics, parquets, etc. a les nostres botigues de Granollers i Les Franqueses.

A Taller d’en Pich trobaràs un equip professional i multidisciplinari que t’assessorarà des del primer moment per tal de trobar la solució ideal que més s’ajusti a les teves necessitats estètiques i funcionals amb el teu pressupost. Crearem un disseny per tu, personalitzat i exclusiu, adaptant-nos al teu espai i a la teva manera de viure.

Ctra. Granollers a Girona (C251) Km 2,3 08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona) . Fàbrica

C/ Joan Prim, 11 Local – 08401 Granollers (BARCELONA) – Botiga
Telèfon: (+34) 938 498 444

e-mail: info@tallerdenpich.es

 
MÁRMOLES SAN ANDRÉS, S.L.
 
Empresa con más de 30 años de experiencia en la elaboración y transformación de la piedra natural y derivados. En Mármoles San Andrés encontrará un equipo de profesionales preparados para realizar desde el proyecto más sencillo al más complicado, asesorándole desde el primer momento para realizar su proyecto. Principalmente nos dedicamos a la elaboración e instalación de encimeras de cocinas y baños y a la rehabilitación de comunidades (escaleras, fachadas, rampas, vestíbulos). Al trabajar con las principales marcas del mercado y con una amplia gama de proveedores, disponemos de más de 400 materiales para ofrecerte según tus necesidades con una excelente relación calidad-precio.
Por nuestra actividad, estamos en permanente contacto con industriales de todo tipo y si es el caso, podemos ofrecer también servicios de paleteria, lampistería, carpinteria, etc.

C/Campeny, 7 Barcelona
Telèfon: (+34) 933 116 371

e-mail: susanna@marmolessanandres.com

 
TÉCNICA MINERA APLICADA, S.L.
 
En Tecnica Minera Aplicada nos especializamos en Ingenieros.
Prestamos servicios también en las áreas de ingeniería.
En Tecnica Minera Aplicada tenemos varios años de experiencia y podemos ofrecerle la mejor calidad-precio.
Trabajamos con las principales marcas del sector .
Prestamos nuestros servicios en las Comunidades de Catalunya, Aragón e Illes Balears
Nuestra misión es ayudarle a hacer realidad sus proyectos. Trabajamos codo a codo con Usted.
Llámenos o envíenos un email, estaremos encantados de ayudarle.

Passeig Maragall, 48 1-1 08041 Barcelona

Telèfon: (+34) 934 500 173

e-mail: info@tecmina.net

 
MARBRES RIERA, S.L.
 
Marbres, granits, pedra natural i silestone

Ctra. de Ribes, 157 08591 Aiguafreda (BARCELONA)

Telèfon: (+34) 934 440 712

e-mail: marbresriera@gmail.com

 
MARBRES ORTIZ
 

Marbres Ortiz es una empresa especializada en la elaboración del mármol y la piedra. Sus orígenes se remontan al año 1949 y durante casi 50 años ha estado al servicio de Mataró y la comarca del Maresme, y el resto de Cataluña. Actualmente, la empresa consta de trabajadores altamente especializados y formados en nuevas tecnologías para ofrecer a sus clientes los diseños y acabados de última generación a precios altamente competitivos.

Los servicios que se ofrecen incluyen todo tipo de trabajos, elaboraciones y restauraciones en piedra, granitos y mármoles nacionales y de importación, Silestone, Compac y otros tableros de cuarzo y Dekton.

c/ Pacheco, 74 – 76 – 08301 Mataró (BARCELONA) – Tel (+34) 93 796 28 04  Fax: (+34) 93 790 46 42 – email: info@marbresortiz.com

 

 
MARBRES  VIÑOLAS
 

Som una empresa petita i jove, poc motivada per créixer però molt decidida a millorar el nostre procés de producció, la relació amb els nostres clients i la qualitat dels nostres productes.

Disposem de màquines equipades amb les últimes tecnologies, que ens permeten fer qualsevol treball, per precís i complex que sigui

Vam crear l’empresa amb la intenció de treballar per a particulars i marbristes professionals i, a dia d’avui, creiem que som una empresa consolidada i en expansió constant en els dos sectors.

Polígon de Can Verdalet. Carrer B, Nau núm. 3 08490 Tordera (Barcelona) – Tel (+34) 93 764 24 10  Fax: (+34) 93 764 24 10 – email: marbresvinolas@hotmail.com

 

 
MARBRES  MARQUEZ
 
Desde el diseño hasta los últimos acabados, el estilo y la personalidad de los productos de Mármoles Márquez son claramente reconocibles.

Especializados desde 1954 en la gestión y asesoramiento integral en aplicaciones con mármoles, piedra natural, granitos, basaltos, silestone, para empresas y particulares. Mármoles Márquez apuesta por la calidad y la exclusividad, haciendo realidad el sueño de sus clientes de tener un hogar o unas instalaciones empresariales únicas.

Visite la sede de Mármoles Márquez en Sant Boi de Llobregat y déjese asesorar por un equipo de profesionales, que le indicarán no solo los tipos de productos con los que trabajan o sus características técnicas, sino también cuestiones de capital importancia, entre las que se incluyen cómo se puede obtener el máximo aprovechamiento del espacio.

La calidad de los productos, servicios y profesionales que integran Mármoles Márquez está subrayada por la convicción de que son tres elementos fundamentales a la hora de elegir aplicaciones: tradición, modernidad y el gusto del cliente, que siempre tiene la última palabra. Elementos que condensan la esencia de las raíces de Mármoles Márquez.

Pida presupuesto sin compromiso y Mármoles Márquez estudiará la mejor manera de llevar a cabo su proyecto. Comprobará que sus precios no tienen competencia.

 

Ctra. Santa Creu de Calafell,  37 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) – Tel (+34) 936 305 752 email: marmoles@marmolesmarquez.es

 

MARMOLES HNOS. ROS, S.L.
 
Desde sus orígenes, el objetivo principal de nuestra empresa de marmolería ha sido satisfacer la demanda de sus clientes de manera completamente personalizada siempre con una filosofía de no separar la calidad del precio competitivo. En la actualidad, la empresa cuenta con dos amplias y modernas instalaciones ubicadas en Viladecavalls, Barcelona, en las cuales disponemos de maquinaria y tecnología de última generación, junto a un equipo humano de profesionales altamente cualificados, que podrán asesorarle asimismo sobre el producto que más le conviene. Ofrecemos servicio en Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Baix Llobregat, Terrassa, Maresme, Bages, Sabadell o el Vallès.

Ramón Llull, Nave 5 – (Pol. Ind. Can Tries) – 08232 Viladecavalls (Barcelona) – Tel (+34) 93 733 34 02 email: info@marmolesros.es

 

 
AMFER, S.L.
 

AMFER Correduría de Seguros (inscripción J008GC, Registro especial de la Dirección General de Seguros), proporciona servicios integrales en gerencia de riesgos y contratación de Seguros a multitud clientes, incluyendo a empresas de primera línea con presencia nacional e internacional, en los más diversos sectores de actividad.

Cuenta para ello con una importante estructura técnica y comercial con una gran capacidad logística, con un equipo humano de profesionales capacitados para la contratación y gestión de las coberturas más especializadas, dando así solución a todas y cada una de las necesidades empresariales, sea cual sea su nivel de negocio.

AMFER ofrece sus servicios integrales aplicando una metodología muy precisa: primero designa al ejecutivo responsable de la cuenta, realizando una inspección técnica de los activos y riesgos, una valoración de la cobertura vigente para determinar las distintas opciones y su coste, así como las políticas de actuación más adecuadas en cada caso ( medidas de prevención y seguridad, peritaje, financiación).

Determinada la opción más interesante para el cliente, negocia los contratos en las mejores condiciones de mercado con compañías de probada solvencia, facilitando incluso un plan individualizado de financiación y asesorando en la implantación de las normas administrativas y de procedimiento interno para la gestión de los contratos y reclamaciones en caso de siniestro.

AMFER trabaja con una clara vocación de acercamiento a sus clientes mediante un servicio personalizado que hace mucho más eficaz el departamento de gestión y control de riesgos.

AMFER · Psg. Pere III, 73 Ppal 2ª 08240 Manresa (Barcelona) – Tel (+34) 93 877 34 15 email: amfer@amfer.net

 

 
MÁRMOLES Y GRANITOS SANZ, S.L.
 

MÁRMOLES Y GRANITOS SANZ, S.L. somos una empresa especializada en el tratamiento de la piedra natural.

Mármoles, granitos y superficies de cuarzo son transformados en productos elaborados, piezas exclusivas y personalizadas, según las necesidades y preferencias de cada cliente y con las últimas tendencias del mercado.

Más de 17 años de experiencia nos avalan y consolidan en el sector, uniendo profesionalidad y tecnología con la mejor calidad a precios muy competitivos.

En nuestras instalaciones de 1.000 m2 disponemos de la maquinaria más avanzada gestionada por control numérico y de un equipo altamente especializado para garantizar el acabado final con la máxima precisión y calidad.

Asimismo contamos con una amplia gama de materiales en stock, tanto nacional como de importación, que nos permite optimizar los procesos productivos, pudiendo asi realizar los trabajos en un plazo de entrega muy corto.

Comprometidos con el medio ambiente, invertimos constantemente en este sentido mediante filtros, cortinas de agua y sistema de decantación y separación de lodos con el consiguiente reciclado posterior.

Pol. Ind. Riera de Caldes Carrer dels Joiers, 17-19 08184 Palau – Solità i Plegamans (Barcelona)

 – Tel: (+34) 93 864 61 14  – Fax: (+34) 93 864 33 69 email: marmoles.sanz@gmail.com

 

 
MARBRES TORELLÓ, S.L.
 

Quiénes somos?

Somos una empresa artesana familiar de 2 ª generación,dedicada al mundo del mármol desde los años 50,años en que el padre de la saga, el escultor Herminio Torres inicia el aprendizaje de su técnica escultórica en la Sagrada Familia de Barcelona.

¿Qué hacemos?

Somos especialistas con cocinas, baños, escaleras,fachadas, piedra trabajada, arte funerario, placas de calles, picas de mármol, etc. aunque los últimos años hemos enfocado, nuestra empresa, a la elaboración de Silestone,Compac y granito para cocinas y baños.
Carrer de les Roviretes s/n – Pol. Ind. La Caseta  08570 – Torelló (Barcelona)

Tel: (+34) 938504309   email: marbrestorello@gmail.com

 

 

AZUL ARAN, S.L.

La cantera del granito Azul Aran, situada al noreste de España cerca del límite con Francia, está abierta desde hace más de veinticinco años, haciendo posible la realización de emblemáticos e importantes proyectos en todo el mundo.

En el año 2010 la cantera fue comprada por una empresa español, invirtiendo esta en equipos de extracción así como aportando conocimientos técnicos y tecnológicos.
Como consecuencia de estos esfuerzos la calidad y prestaciones, del Granito AZUL ARAN, se han incrementado de manera significativa.

El Granito AZUL ARAN es apto tanto para interiores como exteriores.
Su viveza azul-gris hace del Granito AZUL ARAN único en el mundo

Sede Operativa Cantera – Quarry Spain – 25540 Les (Lleida) Ctra. N-230, Km 180’5 – Tel (+34) 973 64 73 95 email: info@azularan.com

 

 
MARBRES EMPORDA II, S.L.

Marbres Empordà S.L, és una empresa familiar, ubicada a Riells i Viabrea(La Selva) amb una àmplia experiència en l’elaboració i comercialització de marbres i granits.

Treballem materials d’alta tecnologia com Silestone i Zodiaq

Comptem amb maquinària puntera d’última generació que assegura els millors dissenys amb els acabats més exigents i precisos.

Marbres Empordà, S.L es caracteritza per la professionalitat, avalada pels nostres clients, i per un consell professional que apropa el producte al client gràcies al bon gust i a la visió que dóna l’experiència i la feina ben feta.

C/ Hostalric, 6 Pol. Ind. Riells Sud-Oest – 17404 Riells i Viabrea – Tel: (+34) 938 471 708  – Fax: (+34) 938 470 809 – email: info@marbresemporda.com

 

 
ARC ARBUCIES CERÀMIQUES, S.L.

Arbúcies Ceràmiques és una empresa fundada l’any 1.996, que actualment forma part del grup de magatzems EMCCAT

 

Carretera Costa Brava, s/n 17410 SILS (Girona) – Tel (+34) 972 168 045 – email: jaume.arc@gmail.com

 

 
PEDRES I MARBRES SELLES, S.L.

Tercera generació dedicada a l’elaboració de cuines i banys de marbre, granit, quars, porcellànic i Corian.
Més de 10.000 cuines instal·lades ens avalen.

La precisió i el control tant en la medició com en l’elaboració dels nostres materials fan que el resultat sigui de la màxima qualitat. La implicació total en els vostres projectes i l’experiència adquirida al llarg de tres generacions (des del 1931) dedicades al treball de la pedra natural, el marbre, superfícies de quars, porcellànic i Corian faràn que la vostra satisfacció sigui la nostra.

Des dels nostres inicis hem fet treballs complexos com la restauració íntegre del castell i l’església de la Roca del Vallès tot amb pedra natural i escultura. Més recentment, el Centre de Control Aeri de Gavà, l’Hotel Iris de Granollers, el convent de Caldes de Montbui, l’Escola Educem de Granollers…

Fem treballs de tot tipus amb pedra i marbre:
– Columnes i cilindres de granit, façanes, escales…
– Taulells de cuines i banys amb quars (Silestone), superfícies de porcelànic (Neolith), granit, marbre i Corian.

 

Carrer d’Apel·les Mestres, 5, 08402 Granollers (BARCELONA)- Tel (+34) 938 496 881 – email: info@marbresselles.com

 

 
MARBRES LES GAVARRES, S.L.

Marbres les Gavarres S.L. És una empresa constituïda l’any 2.001, però amb una experiència dins del sector de la pedra natural amb més de 25 anys.

Especialitzada en l’elaboració, subministrament i col·locació de pedra natural nacional i d’importació com granits, marbres, i materials tecnològics de quars com Silestone, Compac i Quarella

Formem un equip humà on ens esforcem perquè els nostres clients estiguin satisfets amb l’assessorament, les idees ,l’amidament ,l’elaboració i l’instal·lació dels materials.

El nostre servei va dirigit a particulars, empreses de construcció, decoradors, arquitectes, botigues de cuines.

 

Pol. Ind V-2 – Carrer dels Roures, 8 17111 – Vulpellac (GIRONA) – Tel: (+34) 972 64 55 73 – Fax: (+34) 972 64 55 74 – email: marbresgavarres@xarxacontrol.es

 

 
imagenes-3_opt
 
CANTERAS EBRO, S.L.

Ubicada en la población de Traiguera, MÁRMOLES TARRAGONA centra su actividad actual en la fabricación y comercialización de la piedra natural desde 1963.

Poseedora de cantera propia, CANTERAS EBRO, dónde se extrae la piedra CENIA también conocida como piedra Ulldecona, debido a la ubicación de la cantera en el mismo término municipal, en la provincia de Tarragona. De alli se extraen nuestros principales materiales, el CENIA BEIGE y CENIA AZUL.

Además de la piedra Caliza CENIA, la empresa tiene intereses en otras piedras calizas como el NEGRO CALATORAO y el mármol SANT JAUME del Pirineo que también se producen en nuestra fábrica.

La trayectoria de la empresa le ha otorgado una gran experiencia en el ámbito de la producción de grandes obras, proyectos alrededor del mundo tanto en pavimentaciones exteriores en todos los gruesos y en pavimentaciones interiores y fachadas, en diferentes acabados, pulidos, flameados, abujardados, envejecidos, según las necesidades de cada obra.

Carretera Nacional 232, Km 18,5 12330 Traiguera (CASTELLON) – Tel: (+34) 964 495 358 – email: ventas@marmolestarragona.com

 

 
 
COSENTINO GROUP – BCN CENTER

Grupo Cosentino es una compañía global, española y de propiedad familiar, que produce y distribuye superficies innovadoras de alto valor para el mundo de la arquitectura y el diseño.

Como empresa líder, imagina y anticipa junto con sus clientes y socios, soluciones que proporcionan diseño, valor e inspiran la vida de las personas. Este objetivo es posible gracias a marcas pioneras y líderes en sus respectivos segmentos tales como Silestone®, Dekton® o Sensa by Cosentino®. Superficies tecnológicamente avanzadas que permiten crear ambientes y diseños únicos para el hogar y los espacios públicos.

 
Pol. Ind. El Plà – Reverend Martí Durán, 17 08980 Sant Feliu de Llobregat – (BARCELONA) – Tel: (+34) 93 632 72 50 – email: bcncenter@cosentinogroup.net

 

 
 
 
MARMOLES OLLER

Marbres Oller, SLU, és un taller de marbre situat a Sant Joan Despí (Barcelona) amb més de 50 anys d’història.

 
c/ Sant Martí de l’Erm, 19 08970 Sant Joan Despí – (BARCELONA) – Tel: (+34) 93 373 28 45 – email: gestio@marmolesoller.es

 

 
 
 
MARMOLES ARGENTONA

En Mármoles Argentona les ofrecemos todo tipo de materiales tanto naturales como sintéticos para pavimentos, encimeras de baño y cocinas, aplacados murales, y cualquiera que sea su necesidad.

Llevamos más de veinte años trabajando para Uds. empleando la más novedosa tecnología en corte y pulido robotizado.

Les invitamos a visitar nuestras instalaciones sitas en Argentona. Donde, con mucho gusto, atenderemos sus preguntas, les mostraremos los materiales de los que disponemos y les haremos nuestra mejor oferta para lo que necesiten. Les esperamos.

 
Carrer dels Amics, d’Argentona, 8. 08310 Argentona – (BARCELONA) – Tel: 670.78.36.31 (Javier) 677.87.78.72 (Domingo) – email: info@marmolesargentona.com

 

 
 
 
PEDRES DEL LLUÇANES

Pedres del Lluçanes es una empresa especialitzada en treballs especials amb pedra natural i amb tres pedreres pròpies, situada a la població de Perafita al centre de Catalunya dona servei a una àmplia zona.

 
La Roca, 08589 Perafita C/ de la Roca S/N – (BARCELONA) – Tel: 938.530.072 M: 690.73.29.39 – email: pedresdellucanes@gmail.com

 

 
 
 
 
MARBRES I GRANITS LLIÇÀ

Marbres i Granits Lliçà, S.L. és una empresa especialitzada en l’elaboració de tot tipus de productes amb marbres, granits, pissarres, porcelànics i quars. Situada al Vallès Oriental, concretament a Granollers.

 
Pol. Ind. Font del Radium, Carrer Alfred Nobel, 2, 08403 Granollers (BARCELONA) – Tel: 938 46 68 49 email: info@marbresllica.com

 

 
 
 
MARBRES STYL, S.L.

Marbres Styl SL és una empresa familiar que realitzem tot tipus de projectes per tal que el client quedi sempre satisfet, ja que el client és el més important.

Volem oferir el millor als nostres clients mitjançant el més modern equip tecnològic i amb la nostra gran plantilla de professionals.

Marbres Styl SL. Es caracteritza per la professionalitat i la visió que proporciona l’experiència i la feina ben feta.

 
Carrer Terra Alta, 58 Castellar del Vallès (BARCELONA) – Tel: 93.512.52.33 email: marbresstyl@gmail.com

 

 
 
 
FERRAN REJA MARBRES, S.L.

FR Marbres és una petita empresa amb taller propi per a l’elaboració i transformació de pedra natural, marbre, granit, superfícies de quars, Neolith, Silestone, Quarts, etc.

Va ser fundada al 2010 per Ferran Reja amb un llarg recorregut en el món del marbre i de la pedra, tant en banys, cuines, paviments, façanes; hotels, habitatges, centres comercials…

Volem diferenciar-nos de les altres empreses gràcies als nostres serveis, ja que oferim metratge, tall i col·locació del producte a l’obra, buscant sempre el millor resultat, podent controlar així, des de la recepció i elaboració de les peces fins a la seva col·locació.
D’aquesta manera, podem tenir un màxim control en totes les seves fases, oferint una excel·lència en els nostres resultats.

La nostra filosofia es basa en els següents pilars:

Confiança
Proximitat
Excel·lència
Comunicació

 
C/ Palautordera, 25 Polígon Can Prat 08450, Llinars del Vallès (BARCELONA) – Tel: 93.781.20.12 email: info@ferranrejamarbres.com

 

 
 
 
DGR MARBRES

Dgr marbres es una empresa creada por y para sus clientes.
En una constante evolución en el mercado que vivimos, estamos dispuestos a ofrecer la mejor solución a nuestros clientes, en precio, acabados y versatilidad.

Desde nuestra creación en el año 2007 nos hemos ido actualizando con las nuevas tecnologías disponibles que nos ofrece el mercado para ser competitivos, sin olvidar la parte manual y artística. Desde la primera toma de contacto con el cliente le ofrecemos asesoramiento personalizado y presupuesto sin compromiso.

Nuestra especialidad son las encimeras, tanto para cocina como para baño. También realizamos escaleras y fachadas o piezas de decoración para el hogar.

Sea cual sea su proyecto estamos dispuestos a escucharle y ser parte del mismo. Gracias por visitar nuestra web y no dude en contactar sea cual sea su duda o proyecto.

Instalador oficial “Loyalty silver partner” de “Silestone by Cosentino”

 
C/ Balmes 36, passatge interior Nave C, 08291, Ripollet (BARCELONA) – Tel: 93.461.61.99 Móvil: 665.948.424 email: info@dgrmarbres.com

 

 
 
 
MARBRES CANIGÓ

Marbres Canigó SL som una empresa familiar, que opera dins el sector de la construcció i la decoració, des de fa molts anys.

Així doncs us donem la benvinguda al nostre web on us mostrem una representació dels nostres productes i treballs realitzats. No dubteu a contactar amb nosaltres per a qualsevol tipus d’informació sobre productes i preus.

 
Crta. Sant Feliu, km 4, nau 30 – 17242 Quart (Girona)– Tel: 972 46 96 97 email: marbrescanigo@marbrescanigo.cat

 

 

Associats – Federació Catalana de la Pedra. Federació d’empreses catalanes relacionades amb el sector de la Pedra Natural i la construcció. Agrupa a pedreres, tallers de marbre i magatzems. aula virtual – Federació Catalana de la Pedra. La Federació Catalana de la Pedra (FCP) va ser fundada l’any 2001 amb la intenció d’agrupar a totes les empreses del sector de la pedra natural de Catalunya. Amb aquest objectiu es va crear la Federació formada per quatre associacions que agrupen a les empreses per la seva tipologia d’empresa, l’Associació Catalana de la Pedra Natural (ACPN) agrupa pedreres de roca ornamental, fàbriques i empreses afins al sector, l’Associació Catalana de Marbristes (ACM) agrupa a tallers de marbre, l’Associació Catalana de Magatzems de Pedra (ACMP) agrupa a magatzems distribuïdors, i l’Associació Catalana de Representants de la Pedra (ACRP) que agrupa a agents comercials del sector de la pedra natural. Barcelona Cataluña Piedras pedra federacio federación catalana de la piedra rocas marmol granito cuarzo. Federació Catalana de la Pedra c/ Casp, 130 baixos 408013 Barcelona Tel. +34 93 253 03 13 e-mail: info@pedracat.com