Warning: Illegal string offset 'top' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 13 Warning: Illegal string offset 'btm' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 14 Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 15 Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 16 Warning: Illegal string offset 'homepage' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 17 Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/virtual/pedracat.com/var/www/html/pedracatdata/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 22

Volem que us associeu a la Federació Catalana de la Pedra (FCP) perquè la UNIÓ FA LA FORÇA.

Actualment estem passant moments molt difícils econòmicament, a tot el País, a Europa, al sector de la construcció, al sector de la pedra, etc.

Tots coneixem la nostra realitat i el nostre entorn, aquesta crisi ja dura vuit anys. El que està fent aquesta crisi es que cada dia les nostres empreses i el nostre sector siguin mes petits, la nostra responsabilitat com associació d’empreses es aturar això. Per aquest motiu, ara més que mai ens d’unir.

Durant molts anys el dret d’associació i reunió ha estat limitat, però avui dia ens podem associar i reunir amb tota llibertat, s’ha hagut de lluitar molt per aconseguir aquest dret. Paradoxalment, avui dia que hem assolit aquest drets es quan més por tenim d’exercir-los, ara es quan ens hem d’unir per intercanviar idees, per créixer tots junts, per ser mes forts.

Aquesta crisi ens ataca individualment, empresa per empresa, però aquesta crisi no ens pot prendre el nostre dret a créixer, el dret a associar-nos, el dret a reunir-nos, el dret a gaudir de la nostra professió, a crear un sector fort enmig de l’actual tempesta y el dret a crear conjuntament un futur millor per a tots nosaltres.

Els grans, els poderosos, es beneficien de la nostra desunió com a sector. La nostra natural resposta com a petites empreses davant això a de ser la UNIÓ. Les petites empreses unides fan una entitat més gran, una entitat que ens ajuda a transmetre informació d’interès entre els associats, una entitat que encetarà i desenvoluparà actuacions que una sola empresa no podria afrontar.

Us demanem un cop més que deixeu de lluitar vosaltres sols contra la crisi, i doneu ara un pas per unir-vos a un projecte conjunt i més gran. Tots junts, superarem aquesta situació de canvi més fàcilment que separats i aïllats.

 

Serveis Federació Any 2019

 

Associar-se – Federació Catalana de la Pedra. La Federació Catalana de la Pedra (FCP) va ser fundada l’any 2001 amb la intenció d’agrupar a totes les empreses del sector de la pedra natural de Catalunya. Amb aquest objectiu es va crear la Federació formada per quatre associacions que agrupen a les empreses per la seva tipologia d’empresa, l’Associació Catalana de la Pedra Natural (ACPN) agrupa pedreres de roca ornamental, fàbriques i empreses afins al sector, l’Associació Catalana de Marbristes (ACM) agrupa a tallers de marbre, l’Associació Catalana de Magatzems de Pedra (ACMP) agrupa a magatzems distribuïdors, i l’Associació Catalana de Representants de la Pedra (ACRP) que agrupa a agents comercials del sector de la pedra natural.